1.400 corredors a la cursa popular de Sant Vicenç de Mollet

Aquest diumenge es va celebrar la tradicional Cursa Popular de Sant Vicenç que organitza el Club Atlètic Mollet, que va registrar un rècord de participants amb 1.400 corredors inscrits.

El rècord d’inscripcions i l’èxit de la celebració, que va cursar sense cap incident, mostren la consolidació i la gran acceptació que té la Cursa de Sant Vicenç, que enguany arribava a la XV edició.

El tret de sortida de la cursa va ser a 2/4 d’11 del matí. (Fotos: Ajuntament)

El tret de sortida de la cursa va ser a 2/4 d’11 del matí. (Fotos: Ajuntament)

El tret de sortida de la cursa va ser a 2/4 d’11 del matí i va anar a càrrec de l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, i de la vídua de Jordi Solé Tura, Teresa Eulàlia Calzada. I és que des de l’any 2011, la cursa porta el nom de Memorial Jordi Solé Tura, en record del desaparegut polític molletà.

Els primers corredors van començar a arribar a les pistes municipals d’atletisme cap a les 11 del matí. D’entre totes les categories que concursaven, els guanyadors de la cursa van ser Abdelfatah Lamkarchel, del Club Atlètic Mollet, en categoria masculina (00:32:46), i Encarna Garcia, del C.A. Vic, en la categoria femenina (00:41:54).

La cursa ha seguit la tendència de les curses i mitges maratons urbanes, on la participació en els darrers anys no ha deixat d’augmentar. La Cursa de Sant Vicenç ha tingut una evolució i creixement constant, sobretot en els darrers cinc anys. L’any passat la participació va ser de gairebé 1.300 corredors i enguany s’ha arribat als 1.400 inscrits. Del total, 325 persones eren de Mollet i un 22%, dones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *