Tot a punt per al cap de setmana més nadalenc de les Franqueses amb la Fira Mercat de Nadal i la Fira d’Entitats, que es faran el 13 i el 14 de desembre a Corró d’Avall.

Arribat el desembre, entitats i un munt d’actes i activitats es preparen per celebrar el Nadal a les Franqueses. La celebració serà dissabte 13 i diumenge 14 amb la 19a edició de la Fira Mercat de Nadal i la 10a Fira d’Entitats que organitza l’àrea de Dinamització Econòmica. L’envelat per a les entitats n’acollirà més de quaranta i s’ubicarà, com l’any passat, a la rambla de la carretera de Ribes, mentre que la plaça de l’ajuntament acollirà l’envelat de l’escenari. Al llarg de tots dos dies hi haurà expositors i activitats permanents, a més a més d’actes puntuals entre els quals hi ha algunes novetats.

La fira s’inaugurarà dissabte a les 11 h, tot i que hi haurà activitat des de les 10 del matí. Entre d’altres, a la tarda –també la de diumenge– es projectarà el documental Bellavista, ple de vida!, hi haurà exhibicions de karate i dansa i una mostra de foc infantil amb timbalada i gralles.

Un dels elements destacats de la fira és la música, que hi serà molt present: dissabte a la nit, l’Orquestra del Montsalvat oferirà elConcert de Nadal, en què una orquestra de corda i un tenor interpretaran la versió de La Creació, de F. J. Haydn, a l’església de Santa Eulàlia de Corró d’Avall. Per altra banda, diumenge serà el torn de les corals. Primer actuarà la Coral de Gent Gran del Casal de les Franqueses. Més tard ho faran els alumnes de l’Escola de Música Camins, que cantaran a la plaça de l’Ajuntament juntament amb la coral de l’AMPA.

La fira es tancarà amb havaneres i rom cremat, i el lliurement de premis als millors dibuixos i al millor estand.

ACTIVITATS PERMANENTS


La fira d’artesans, l’exposició de les entitats i la d’animals de granja seran les principals activitats continuades del cap de setmana, ja que hi seran tant dissabte com diumenge. Ambdós matins hi haurà animació infantil per fer cagar el Tió i atraccions inflables per als més petits. I tant petits com grans podran aprofitar els jocs i circuits esportius que han organitzat algunes entitats i el Patronat Municipal d’Esports. Les manualitats, el concurs de dibuix o el taller de trenes africanes tampoc no hi faltaran.

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ DE TV3

Les Franqueses tornarà a fer el possible per aportar beneficis a La Marató de TV3, que serà justament el diumenge 14. Els actes en què es podran fer donatius són el tast d’escudella, les classes de zumba, el Concert de Nadal i la botifarrada de diumenge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.