El Teatre Can Rajoler acollirà, aquest diumenge 19 de d’octubre, a partir de les 18.30 h, el concert commemoratiu dels 20 anys del conegut trio folklòric vingut de les Terres de l’Ebre, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.

L’espectacle ‘20 anys de jotes i cançons’ repassa la trajectòria del grup tortosí durant aquests vint anys d’existència. A més d’ oferir els seus temes més populars i alguns de nous, també hi seran presents els celebrats diàlegs entre el Noi i Quico.

Quico el Célio (Artur Gaya), el Noi (Quique Pedret) i el Mut de Ferreries (Jordi Fusté) van començar la seva trajectòria artística l’any 1992. Des d’aleshores han creat 19 espectacles, han enregistrat 7 treballs discogràfics individuals i han participat en 32 edicions de discos col·lectius, recopilatoris o de tercers. També han publicat dos llibres de música i dos DVD’s i han produït 12 vídeos musicals.

Les entrades es poden adquirir al preu 15 euros; 12 euros per a majors de 65 anys i menors de 18 anys, i 11 euros amb el Carnet Jove de Parets.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.