Els alumnes de quatre centres escolars han rebut el CIF fictici per a les cooperatives que han creat en el marc dels projectes de foment de la cultura emprenedora a l’escola. L’acte, celebrat a la seu dels serveis municipals d’ocupació (EMFO), ha comptat amb la presència de la regidora d’Educació, Alícia Domínguez.

SAMSUNG CAMERA PICTURESUna trentena d’alumnes de les escoles Montseny, Lestonnac, Sant Gervasi i Princesa Sofia han visitat les instal·lacions dels serveis municipals d’ocupació (EMFO) per sol·licitar el CIF fictici per a les cooperatives que han creat en el marc dels projectes Cultura emprenedora a l’escola, impulsat per la Diputació, i Aprendre a emprendre d’EMFO.

Al llarg del curs, els alumnes cinquè de primària creen, organitzen i gestionen una cooperativa escolar, procés en el qual adquireixen valors i competències emprenedores. L’objectiu és que els infants treballin en equip, siguin capaços de prendre decisions i aprendre dels errors, entre d’altres.

L’acte va comptar amb la participació de la regidora d’Educació, Alícia Domínguez, professors dels centres implicats i els representants de les set cooperatives constituïdes aquest curs 2014-2015: Art Manual, Imaginart, Lestoart, Lestokidsart, 5 COOPA, Cooperativa Artesanal, Els Pinetons. En total, es tracta d’uns 250 alumnes implicats en aquest projecte.

Un cop entregat el CIF, els alumnes van participar en un taller d’imatge corporativa realitzat pel dissenyador i emprenedor Marc Álvarez (Dase), que els ha explicat quin paper juguen factors com els colors o el tipus de lletra a l’hora de crear un logotip. A continuació, els alumnes han tingut l’oportunitat de treballar amb aquest professional del disseny, que els ha fet un assessorament.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.