L’Escola Municipal de Música de Parets del Vallès posarà en marxa el projecte CANTA Parets!, una proposta que implica els 260 alumnes de P-5 dels col·legis de Parets en una gran cantata on els més petits posaran les seves veus i els alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música aportaran la direcció vocal i la música en directe.

La iniciativa pretén interrelacionar els diferents centres educatius de Parets, units en un projecte comú. Altres dels objectius específics de CANTA Parets! són ajudar als alumnes a familiaritzar-se amb la música i estimar-la; donar al treball quotidià de l’aula la dimensió social pròpia de la música i oferir una activitat inoblidable als cantaires, professors i a les famílies que hi participen.

L’Escola de música, de titularitat municipal, oferirà tot el material de suport als especialistes de les escoles per preparar la cantata com són les partitures, els àudios amb les bases musicals perquè puguin assajar així com altres necessitats que demanin els centres educatius.

El resultat de tota aquesta experiència es podrà veure i escoltar al teatre Can Rajoler el 18 d’abril de 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published.