Es van premiar els 10 millors locals masculins i femenins. (Foto: Ajuntament)

Es van premiar els 10 millors locals masculins i femenins. (Foto: Ajuntament)

La Cursa de Fons d’aquest any, celebrada dilluns 28 de març, va aconseguir novament una alta participació a Canovelles, en total 600 participants en la cursa d’adults i 70 en les curses infantils. L’activitat atlètica va incorporar, a més de les curses infantils i la tradicional cursa de fons, una cursa de 5 km, que va arrodonir una matinal amb bonics recorreguts pel poble, una bona atenció al corredor i la promoció de l’atletisme local, amb premis als 10 millors locals masculins i femenins.

CURSES INFANTILS

A les 9.45 h va donar-se el tret de sortida a la primera cursa infantil, la cursa Mini de 400 metres amb nens i nenes nascuts al 2009 i anys posteriors. Adam Guillén (CA Canovelles) i Maria Moreno (CA Canovelles) van ser els primers en arribar a la meta, masculí i femení. Seguidament, van córrer 800 metres els nens i nenes de la categoria aleví i benjamí. En aquest cas, Albert González (CA Canovelles) i Ivana Rubio (CA Canovelles) van ser els primer alevins en arribar a la meta i Souhaib El Faida (CA Canovelles) i Nerea Maldonado (CA Canovelles), els primers benjamins. Finalment, pel que fa a les curses infantils, les categories infantil i cadet van córrer una milla. Sergi Valdés (CA Canovelles) va ser el primer classificat de la categoria cadet i Adam Mounim (CA Canovelles) i Abril Altarriba, els guanyadors de la cursa infantil.

CURSA DE FONS

La Cursa de Fons de 15 km va tornar a ser un èxit de participació! Pel que fa als corredors masculins, va guanyar Miki Solé (Ríos Running Les Franqueses), Òscar Rodríguez (Ríos Running Les Franqueses), va quedar segon i Jordi Escoriza (Ríos Running Les Franqueses), tercer. Sergio Martínez (CA Canovelles) va quedar 4t i va ser el 1r atleta local en arribar a la meta. Jordi Martos (CA Canovelles), per la seva part, va quedar 8è i va ser el 2n local en arribar. Pel que fa a les corredores, va arribar en primera posició, Silvia Segura (Les Tortugues La Garriga); en segona, Enka Viñas (CA Granollers); en tercera, Ana Belén (CF Bellavista) i en quarta, Eva Martos (CA Canovelles – primera local). Gloria Rodríguez (CA Canovelles) va ser la 26ª classificada i segona atleta local i Sònia Soriano (CA Canovelles), va quedar en la 28a posició, essent la tercera corredora local en arribar a la meta.

CURSA DE 5 KM

Pel que fa a la cursa de 5 km, el primer classificat va ser Albert Roselló (Maimakansu), Pol Guillen (CA Canovelles), el segon i Alfonso Guillén (CA Canovelles), el tercer. Pel que fa a les atletes femenines, les tres primeres classificades van ser Vinyet Bigorda, Marta Badiola i Noelia Lavado.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.