El pintor Ramon Bufí dóna un quadre a les Franqueses

Avui dijous 17 de setembre al migdia, el pintor franquesí Ramon Bufí ha donat una de les seves obres a l’Ajuntament de les Franqueses. L’artista ha estat rebut al despatx de l’alcalde, Francesc Colomé, juntament amb la regidora de Cultura, Marina Ginestí; el regidor i primer tinent d’alcalde Ferran Jiménez; i el secretari Josep M. Amorós.

Donació de l'obra Ametllers de Ramon Bufí a l'Ajuntament

Ramon Bufí, a la dreta de la imatge. (Foto: Ajuntament)

En la trobada, Ramon Bufí, acompanyat de la responsable de la galeria Artemisia, Cristina Requena, ha explicat que dóna el quadre en agraïment al suport i col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses en l’exposició que va realitzar aquest estiu a la galeria d’art de Corró d’Avall. A més a més del quadre, Bufí ha regalat uns quants exemplars del seu catàleg personal que va autoeditar ara fa uns anys. La regidora de Cultura ha afirmat que inclouran el catàleg al fons de la Biblioteca Municipal, al costat d’altres llibres de les col·leccions municipals, per tal que tots els ciutadans i ciutadanes hi tinguin accés.

L’obra que Bufí ha entregat al municipi és ‘Ametller’ (2011, pastel sobre paper), inspirada en un paisatge de Riells del Fai. En total, l’administració municipal ja compta amb 10 obres de Bufí repartides en diversos equipaments municipals com el mateix edifici de l’ajuntament i el Centre Cultural Can Ganduxer, on hi ha “pastels” de cada poble de les Franqueses.

Bufí es considera un pintor molt prolífic a qui des de petit li ha agradat dibuixar. La seva relació amb les Franqueses es remunta 25 anys enrere, de quan s’hi va instal·lar a viure.

Ginestí ha mostrat satisfacció de comptar amb obra de Bufí i espera poder serguir donant suport i potenciant els pintors i artistes locals. L’alcalde ha considerat que aquesta és una “molt bona manera de començar la festa major i de seguir ampliant el patrimoni del municipi”. Totes les autoritats s’ha mostrat agraïdes amb la donació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *