Des del mes de gener d’enguany, un total de 74 joves (39 nois i 35 noies) de diferents municipis del Vallès Oriental, han participat en el llarg seguit d’activitats organitzades per la Creu Roja amb l’objectiu de millorar les seves oportunitats d’inserció laboral, i de continuar ampliant la seva formació de caire més ocupacional.

Els participants han realitzat de mitjana un total de 168 hores d’orientació i/o formació; 25 persones han aconseguit un contracte laboral, i 23 han estat fent pràctiques formatives no laborals en diferents empreses.

A part de les dades ja citades, bona part de l’activitat s’ha centrat també en sessions d’orientació individual i grupal als participants, a realitzar diferents activitats formatives en capacitacions professionals (auxiliar de cambrer/a i atenció al client), formació en competències, en igualtat d’oportunitats, anglès i en la recerca de feina a través del servei de Club de Feina Jove.

A la vegada, s’han gestionat diferents beques de transport, matrícules a cursos de durada limitada, i a altres activitats formatives per optimitzar les opcions dels joves. En aquest mateix sentit, s’ha anat informant als participants de les formacions que altres entitats han anat organitzant.

El projecte queda emmarcat dins del Programa Operatiu Plurirregional “Lluita contra la discriminació 2007-2013” del Fons Social Europeu i està cofinançat per la Creu Roja.

 

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.