Granollers obre la convocatòria del concurs [És] Música

Cartell del concurs.

El Gra convoca la segona edició del concurs [És] Música, organitzat amb el suport d’ASGRAM, Associació Granollerina de Músics, i  Cub, els bucs d’assaig musical de Roca Umbert.

Hi poden participar joves de 12 a 30 anys, debutants o ja iniciats al món de la música. El concurs té dues categories: [És] Música, per a nois i noies de 18 a 30 anys; i I [És] Música, per a estudiants de secundària de 12 a  18 anys. En ambdós casos, la formació mínima per participar-hi és de duet i la màxima, de 8 persones.

Els joves interessats tenen fins al dia 31 de març per presentar la sol·licitud i resta de documentació a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (en horari de dilluns a dijous, de 8.30 a 19 h; divendres de 8.30 a 14 h.). Es pot consultar la informació a través de la seu electrònica. 

El concurs se celebrarà el dissabte 29 d’abril (17.30 h), a tres escenaris situats a les places de la Porxada, Església i Folch i Torres.

En la categoria [És] Música, el premi per al grup guanyador està dotat en 1.000 € (subjectes a retenció) i la possibilitat d’actuar en el marc del festival Musik N Viu, al mes de juny-juliol al Parc Firal. El premi per al grup guanyador en la categoria I [És] Música consistirà en un xec regal valorat en 100 € en material musical, l’oportunitat d’actuar en la programació musical del Servei de  Joventut o al festival Musik N Viu Off; i en deu hores d’assaig del Cub de Roca Umbert, amb  l’enregistrament d’una sessió d’assaig en directe valorat en 200 €.

Els grups que no guanyin també tindran la possibilitat de tocar en el marc d’alguna activitat musical del Gra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *