Entra en servei el nou pàrquing gratuït a tocar a l’Hospital de Granollers

A la vegada, deixa de funcionar l'aparcament del passeig de la Muntanya on s'iniciaran obres d'urbanització

El nou aparcament està al costat de l’Hospital. (Foto: Ajuntament)

Ja ha entrat en funcionament l’aparcament gratuït que l’Ajuntament de Granollers ha habilitat al costat de l’Hospital General de Granollers, amb capacitat per a 105 places. En aquest nou espai s’hi han plantat una quarantena arbres i s’hi ha posat enllumenat de tipus led.

Coincidint amb aquest fet, deixarà de ser operatiu l’aparcament gratuït que l’Ajuntament havia arranjat provisionalment al passeig de la Muntanya, ja que en aquest indret han de començar aquest mateix mes de març les obres d’urbanització d’un sector urbanístic. En aquest sector s’hi edificaran nous habitatges de promoció privada i també espais lliures d’ús públic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *