Actes vandàlics al monòlit de l’11 de Setembre del passeig Tagamanent de les Franqueses

Aquesta nit s'han malmès les flors plantades en motiu de la Diada i la placa commemorativa del monòlit.

Senyals de cops a la placa commemorativa de l’11 de Setembre. / Foto: Ajuntament.

Flors trepitjades, plantes arrencades i senyals de cops a la placa commemorativa de l’11 de Setembre són el resultat de la bretolada comesa aquesta nit. Han estat el membres dels serveis de jardineria els que han alertat de l’estat del monòlit del passeig Tagamanent en veure les restes florals esteses per terra.

En arribar els tècnics de l’àrea d’Obres i Serveis de l’Ajuntament han confirmat que també s’havia malmès la placa commemorativa. Un cop documentats els desperfectes s’ha procedit a netejar les restes de flors i plantes i properament s’encarregarà una nova placa per substituir la que ha estat colpejada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *