A la venda les entrades per veure a Carlos Latre a Granollers

El Teatre Auditori de Granollers posa a la venda les entrades per veure el nou espectacle de Carlos Latre, 15 años no es nada. L’espectacle tindrà lloc divendres 23 d’octubre, a les 21 h, a la Sala Gran del Teatre.

carlos latre

Carlos Latre.

L’humorista Carlos Latre, més en forma que mai, arriba a Granollers amb un nou espectacle: 15 años no es nada. Un repàs humorístic dels seus 15 anys de carrera, en què imitarà els seus personatges més famosos i altres de nova creació, com Paul McCartney, Steve Wonder i Tom Jones.

A diferencia del seu anterior espectacle, Yes we Spain, que el van portar a recórrer durant 3 anys tots els teatres d’Espanya amb més de 35.000 espectadors dempeus, aquest és un espectacle sense fil conductor previ. L’humorista va pessigant una mica d’aquí i una mica d’allà per fer d’aquest show una peça única i diferent a cada espectacle, remarcant l’estreta relació amb el públic.

El muntatge, d’uns 90 minuts, recordarà a l’estil Broadway i estarà presidit per una escala central lluminosa, que s’anirà transformant a mesura que transcorri la funció. Latre abordarà temes d’actualitat, carregats de bona música, de la mà de personatges tan mítics com l’expresident del Barça, Josep Lluís Nuñez, la duquesa de Alba, Ferran Adrià, Boris Izaguirre, Lola Flores, Juanito Valderrama, Raphael i Camilo Sesto entre d’altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *