agora auditoriEl grup assessor Àgora, establert a Granollers fa 28 anys, ha rubricat divendres l’acord de Patrocinador del Teatre Auditori de Granollers per als següents anys. La firma d’aquest acord ha estat realitzada per Alba Barnusell, presidenta de Granollers Escena i regidora de Cultura de l’Ajuntament de Granollers i per Marc López, Director Executiu d’Àgora.

D’aquesta manera, Àgora que passa a formar part del Club de Patrocini i Mecenatge del teatre, segueix demostrant el seu compromís per per la Cultura i la ciutat de Granollers, amb l’objectiu d’acostar a tots els seus clients i amics a gaudir de la magnífica programació del Teatre.

Àgora és una organització dedicada a l’assessorament integral en tots els àmbits legals a tant a nivell empresarial com particular, que compta amb un equip de professionals especialistes en serveis com l’Assessorament Fiscal i Laboral, Servei Jurídic, Recursos Humans, Assegurances i Inversions i Consultoria, entre d’altres. Aquest ampli ventall de serveis ha consolidat l’empresa com un dels grups assessors més importants a nivell provincial.

El vincle entre ambdues entitats es va confirmar durant la realització de la xerrrada “Viure la feina amb entusiasme”, conduïda per en Victor Küppers el passat 23 d’Octubre, que va congregar més de 500 persones a la Sala Gran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.