El grup assessor Àgora va celebrar dijous de la setmana passada la seva trobada anual de clients i amics. Més de 500 persones van omplir la Sala Gran del Teatre Auditori de Granollers per assistir a la xerrada “Viure la feina amb entusiasme”, que va estar conduïda per Victor Küppers, escriptor, formador, conferenciant i professor tant en l’àmbit universitari (IESE) com a empresarial.

KüppersKüppers, que ha enfocat sempre la seva trajectòria en el màrqueting i la direcció comercial, va realitzar una ponència magistral basada en el concepte que més desenvolupa: l’entusiasme. Utilitzant tocs de realitat i humor, va explicar les claus de l’entusiasme a la vida aplicades a l’empresa i a la motivació de totes les persones que en formen part d’ella.

L’acte va servir, a més, per presentar la nova imatge corporativa d’Àgora. Potenciant el significat d’aquesta paraula (plaça en grec), la firma granollerina aposta per esdevenir un punt de trobada de totes les persones i empreses que, amb diferents necessitats, requereixen un “assessorament integral entre professionals”. Precisament, aquest és l’eslògan de la companyia, amb el qual vol retre un reconeixement als 35 professionals de tots els àmbits que formen part d’ella.

DES DE FA 28 ANYS

Àgora és una firma dedicada a l’assessorament integral que, establerta a Granollers des de fa 28 anys, compta amb professionals especialitzats en els diferents àmbits del món empresarial.

Els serveis que ofereix inclouen l’Assessorament Fiscal i Laboral, Servei Jurídic, Recursos Humans i Selecció de Personal, Assegurances, Inversions i Gestió de Patrimonis, Consultoria Estratègica i Internacional, Recerca de Finançament Bancari, Protocol Familiar i Protecció de Dades.

Aquest ampli ventall de serveis ha consolidat Àgora com un dels grups assessors més importants de la demarcació de Barcelona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.