El cineasta Agustí Corominas tancarà la llista de la Crida per Granollers

Agustí Corominas.

Agustí Corominas.

L’assemblea local de la CUP a Granollers ha anunciat la propera presentació de la candidatura municipalista Crida per Granollers-CUP, que tindrà lloc la primera setmana d’abril. Des de l’assemblea es confirma que el cineasta i pedagog de Granollers Agustí Corominas tancarà una llista que reclama “una nova manera de fer política, també a l’Ajuntament de Granollers, que vinculi el poder popular i els moviments socials amb la gestió municipal”.

Aquest dissabte, els membres de l’Assemblea Oberta Municipalista i tothom qui s’ha volgut apropar, han participat a l’Assemblea d’Unitat Popular on s’ha debatut el document de Model de Ciutat que ha de servir de base pel programa electoral de la candidatura municipal que s’ha impulsat des de la CUP de Granollers, comptant amb persones de diferents entitats locals, que de manera independent, integren la Crida per Granollers. El document, que s’ha obert a la participació de tothom a través d’internet, és una proposta que consta de vuit eixos prioritaris (Atur, pobresa i habitatge; Serveis i subministraments; Educació; Sistema sanitari; Lluita antipatriarcal; Mobilitat i territori; Participació, democràcia directa i transparència; Model econòmic) i que ha rebut diverses esmenes abans de ser aprovat.

La trobada també ha servit per definir altres aspectes de la candidatura, com el nom amb el què concorrerà als comicis del 24 de maig, que finalment serà Crida per Granollers – Candidatura d’Unitat Popular.

També s’han definit alguns llocs de la llista, com l’última posició, que ocuparà el cineasta i pedagog Agustí Corominas. Implicat ja en diferents àmbits socials a Granollers, com al Casal del Mestre, i en l’àmbit polític, com a representant de la Taula pel Dret de Decidir de Granollers; ara també formarà part de la candidatura municipal de la Crida per Granollers-CUP.

3 Responses to El cineasta Agustí Corominas tancarà la llista de la Crida per Granollers

  1. Albert Vila 29/03/2015 at 10:29

    Molta sort. Granollers necessita un canvi.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *