Alberto López repeteix com a candidat d’ICV-EUiA a la Llagosta

Alberto López, amb Dolors Camats i Isabel Garcia. (Foto: Ajuntament)

Alberto López, amb Dolors Camats i Isabel Garcia. (Foto: Ajuntament)

L’antic Centre Cultural va acollir divendres l’acte de presentació d’Alberto López com a candidat d’ICV-EUiA a l’alcaldia de la Llagosta en les eleccions municipals del proper 24 de maig. López va estar acompanyat per la coordinadora nacional d’Iniciativa, Dolors Camats, i per l’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia.

Una setantena de persones van assistir a l’acte, durant el qual el candidat i actual alcalde va fer un repàs del mandat. Alberto López va remarcar la gestió que s’està fent del Complex Esportiu Municipal El Turó, on hi ha llista d’espera.

El candidat d’ICV-EUiA va respondre també preguntes que, de forma anònima, havien dipositat a l’entrada de l’acte alguns dels assistents. Així, sobre la masia de Can Baqué, va assegurar que s’han de seguir buscant diners per remodelar-la. També va explicar que ara hi ha unes bases que regulen la concessió de subvencions a les entitats. Sobre el cas Valentine, va indicar que l’Ajuntament vol una compensació en forma d’anella verda dins del municipi que comprengui, entre d’altres, la zona de la riera Seca i del riu Besòs. 

One Response to Alberto López repeteix com a candidat d’ICV-EUiA a la Llagosta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *