Tradicionalment, durant el mes d’abril, els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Llinars del Vallès, celebren un concert de primavera. Enguany, aquest concert serà el primer que l’escola realitzi en el nou Teatre Auditori.

assaig ali baba

Imatge d’un assaig.

Serà aquest diumenge, 19 d’abril, en un doble concert a les 12h i a les 18h, i l’espectacle que s’ha preparat és la cantata Alí Babà i els quaranta lladres, interpretada pels cors de Petits Cantors i de Grau Elemental de l’Escola Municipal de Música, junt amb alumnes de l’Escola Ginebró, tots dirigits per Isabel Mantecón.

Aquesta cantata, basada en el conegut conte de Les mil i una nits, va ser escrita l’any 2006 per la compositora de Granollers Neus Bermúdez, a partir d’un encàrrec del Cor Infantil Amics de la Unió, i és una obra per a cor de veus blanques i orquestra.

En la representació del diumenge, els nens i nenes de l’Escola Municipal de Música de Llinars del Vallès estaran acompanyats d’una orquestra formada per músics professionals, i comptaran amb la direcció escènica de Maria Jover.

Leave a Reply

Your email address will not be published.