Alternativa per les Franqueses retirarà els ràdars semafòrics instal·lats amb afany recaptatori

Els punts semafòrics que incorporen el sistema de foto vermell instal·lats darrerament a diversos indrets de les Franqueses tenen els dies comptats si Alternativa per les Franqueses (ApLF) forma part del futur govern sorgit de les urnes el 24 de maig vinent. Aquest és un dels compromisos que la formació independent hi ha inclòs al seu programa electoral. La qüestió s’ha transformat en un greu problema per a algunes persones, ja que hi ha qui ha acumulat fins a 16 sancions en només unes poques setmanes.

José Antonio Pilar, candidat d'Alternativa per les Franqueses (ApLF).

José Antonio Pilar, candidat d’Alternativa per les Franqueses (ApLF).

Segons ha explicat el seu candidat, José Antonio Pilar, “el sistema de multes imposat pel govern multicolor format per CiU, PSC, PP i la regidora Vanesa García no té justificació de cap mena, perquè les càmeres no s’han instal·lat en punts especialment conflictius, i només té l’objectiu de recaptar diners per pal·liar la desastrosa gestió econòmica de l’Ajuntament”.

En aquest sentit, el que millor compleix la funció recaptatòria és el semàfor ubicat al carrer Catalunya de Llerona, que “s’ha convertit en una mina d’or per a les arques municipals i un mal de cap per als centenars de conductors que cada dia hi passen i que, a causa del seu mal funcionament, ha esdevingut una trampa molt cara: 200 euros i quatre punts del carnet”.

Pilar recorda que, durant els darrers mesos, el tema ha protagonitzat bona part del temps de precs i preguntes, on els ciutadans han expressat les seves queixes, i la resposta de l’equip de govern ha estat sempre la de mantenir que els controls fotogràfics estaven ajustats. “Així va ser fins que, en la sessió del 26 de març, l’alcalde va haver de reconèixer que les càmeres no funcionaven bé” diu el candidat d’ApLF.

La formació es felicita perquè, després de mantenir-se tant de temps ferm en la seva postura, el govern municipal hagi fet “mig pas enrere” i hagi deixat sense efecte algunes multes. “El 7 de maig passat, a causa de la pressió ciutadana i amb les eleccions municipals a sobre, l’alcalde, Francesc Colomé (CiU), va signar un decret que anul·la les sancions tramitades entre el 21 de febrer i el 18 de març. No s’entén que el govern més nombrós i més car de la història de les Franqueses demostri tan poca sensibilitat envers la gent”, afirma el candidat.

En aquest mateix sentit, Pilar es pregunta: “Perquè la mesura només afecta determinades denúncies i no a la totalitat, quan s’ha demostrat que el semàfor de Llerona no ha funcionat bé? ”. I ell mateix es respon: “Molt senzill, perquè el govern municipal es mou per impulsos i sense tenir clar cap a on va”.

POLICIA DE BARRI I PROTECCIÓ CIVIL

Alternativa per les Franqueses inclou en el programa altres compromisos electorals relacionats amb la Seguretat Ciutadana. Alguns d’aquests són redefinir el model policial d’acord amb les necessitats reals del municipi, construir una comissaria en el centre urbà (entre Corró d’Avall i Bellavista), incrementar la plantilla de la Policia Local proporcionant els mitjans necessaris, potenciar la presència dels agents al carrer, incidir sobre l’ocupació de pisos on resideixen més persones de les que permet la normativa i eradicar els habitatges destinats al comerç sexual, la implantació de les quals s’ha vist incrementada per la “manca de directrius polítiques municipals poc clares”. La formació també es compromet a crear la figura del Policia de Barri i un cos de Protecció Civil.

One Response to Alternativa per les Franqueses retirarà els ràdars semafòrics instal·lats amb afany recaptatori

  1. M. Aguilar 13/05/2015 at 18:29

    Podeu comptar amb el meu vot. Crec que sou l’únic partit que demostra una certa sensibilitat envers els ciutadans. He seguit al vostre candidat als plens i parla molt clar. Espero que, si arriba a governar, ho segueixi fent així.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *