Alumnes alemanys d’intercanvi en un institut de Llinars, víctimes de l’accident d’avió als Alps

Setze alumnes i dues professores alemanys que havien passat una setmana d’intercanvi a l’IES Giola de Llinars del Vallès, es troben entre les víctimes de l’accident aeri que aquest matí ha patit un avió que feia el trajecte Barcelona-Düsseldorf. Els serveis de rescat francesos han confirmat que no hi ha supervivents.

Es tracta d’un grup d’escolars d’entre 14 i 15 anys i els seus professors que havien participat en un intercanvi. Tenien bitllet per viatjar en el vol KU-9525. Algunes informacions apunten que, alguns dels menors, es van oblidar la documentació i van tornar a buscar-la, motiu pel qual en un primer moment es mantenia l’esperança que finalment hagessin perdut l’avió.

Aquest viatge era la segona part de l’intercanvi escolar, després que els alumnes de 4rt d’ESO de l’IES de Llinars fessin la visita a Düsseldorf el desembre passat. Segons ha pogut saber Setdies.cat, l’Ajuntament vallesà ha posat a disposició del centre, a través de la Creu Roja i dels serveis municipals, suport psicològic per als alumnes i professors.

ACCIDENT EN UNA ZONA DE DIFÍCIL ACCÉS

AIRBUS

Imatge de l’avio sinistrat, al setembre de 2014.

L’aparell, un Airbus A320 de la companyia de baix cost Germanwings, propietat de Lufthansa, s’ha estavellat als Alps francesos, a prop de Prads-Hautte- Blèune, entre Dinha i Barcelonette de Provença. Hi anaven 142 passatgers i els sis membres de la tripulació (dos pilots i quatre hostesses).

L’avió havia de sortir de l’aeroport del Prat a les 9.35 hores, però finalment ho va fer les 10.01 hores del matí; tenia prevista l’arribada a Düsseldorf a les 11.41 hores. A les 11.15 ha desaparegut dels radars a la regió d’Alta Provença i s’ha estavellat en una zona muntanyosa de difícil accés, a més de 2.000 metres d’altitud.

Enllaç relacionat:

Veïnes de Granollers, Mollet i Palautordera, entre les víctimes de l’accident aeri

Els set passatgers vallesans del vol 4U 9525 de Germanwings

One Response to Alumnes alemanys d’intercanvi en un institut de Llinars, víctimes de l’accident d’avió als Alps

  1. Anònim 24/03/2015 at 15:29

    Tots els alumnes han agafat l’avió, ningú s’ha quedat a terra… 🙁

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *