L’EMM Claudi Arimany de les Franqueses, al Palau

_MGS5189Diumenge passat, 8 de febrer de 2015, alguns alumnes de l’Escola Municipal de Música Claudi Arimany de les Franqueses van participar d’un concert en un dels escenaris musicals i arquitectònics més importants de Catalunya, el Palau de la Música Catalana, a Barcelona.

Es tractava d’un concert en què hi van participar 400 nens i nenes que formaven part dels Cors Infantils de les Escoles del Liceu acompanyats dels conjunts instrumentals del Centre Professional i Conservatori Superior del Liceu. L’EMM Claudi Arimany, que forma part de la xarxa d’escoles del Liceu, va col·laborar-hi amb alumnes de diverses edats i nivells.

_MGS5250A la primera part, van ser els alumnes de Bàsic 1 i 2 els encarregats d’obrir el concert amb la cantata El nen enamorat de la lluna, de Manel Justícia i Xevi Matamala. A la segona part, els alumnes de Bàsic 3 i 4 van interpretar la cantata Mozart i els ratolins. Ambdues cantates van ser dirigides per Eva Martínez, que va treballar intensament amb els alumnes durant el cap de setmana, prèviament al concert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *