Ángel Guillén, C’s de la Garriga: “els partits secessionistes no han defensat els interessos dels ciutadans”

guillen y riberaEl portaveu municipal de Ciutadans (C’s) de la Garriga, Ángel Guillén, ha qualificat de “cínica i despectiva cap als garriguencs la posició de CiU, Acord i SI” després que hagin rebutjat, en el Ple Municipal, la moció per la qual es reclamava a la Generalitat el pagament del deute de més d’1.300.000 euros que deu al consistori per conceptes acumulats  des de l’any 2010. Guillén ha criticat que “els partits secessionistes no hagin estat a l’altura donant l’esquena als interessos dels veïns del municipi”. 

En relació a les explicacions donades per l’Alcaldessa, Meritxell Budó, per oposar-se a la moció, Guillén ha assegurat que “l’important no és la pèrdua o manteniment de serveis, sinó tot el que s’ha deixat de poder fer al poble de La Garriga per la falta de recursos provocat per aquest deute que té el govern català amb l’Ajuntament i que suposa pràcticament el 10% del pressupost municipal total”.

5 Responses to Ángel Guillén, C’s de la Garriga: “els partits secessionistes no han defensat els interessos dels ciutadans”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *