Àngel Guillén serà l’alcaldable de Ciutadans (C’s) a la Garriga

Com resultat del procés d’eleccions primàries i després de la ratificació per part del Comitè Executiu de Ciutadans (C’s), Àngel Guillén Deu ha estat escollit alcaldable del partit a la Garriga de cara a les properes eleccions municipals del 24 de maig.

angel GuillénÀngel Guillén, de 39 anys, és llicenciat en Història i té un Màster en Didàctica de les Ciències Socials per la Universitat Autònoma de Barcelona. Col·laborador habitual del diari digital E-Notícies, porta 15 anys exercint tasques operatives i organitzatives relacionades amb el sector del transport i la logística internacional a empreses de reconegut prestigi. Vinculat a Ciutadans des de l’any 2011 és també Conseller General del partit i Secretari de Comunicació Comarcal.

El nou alcaldable de C’s  ha assegurat que “és un orgull, un repte i una gran responsabilitat encapçalar la llista de Ciutadans a l’Ajuntament de la Garriga” i ho fa amb el propòsit d’aconseguir que la seva formació sigui “una força decisiva en la conformació del futur consistori per poder dur a terme el pla estratègic de com volem que sigui la Garriga del segle XXI, que dista molt de l’immobilisme i la resignació de les dues últimes legislatures”.

One Response to Àngel Guillén serà l’alcaldable de Ciutadans (C’s) a la Garriga

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *