Àngel Llàcer i Manu Guix porten ‘El petit príncep’ a l’Auditori de Granollers

El musical d’El Petit Príncep és un espectacle creat especialment per a nens de totes les edats, des dels 4 fins als 100 anys.  Una de les històries més difoses i estimades arreu del món, explicada ara d’una manera que mai has vist abans.

petit_princep_webAmb direcció d’Àngel Llàcer i música de Manu Guix, El musical –basat en el conte de Saint-Exupéry– ens transporta magistralment a la coneguda història de l’aviador, que té una avaria i ha d’aterrar al desert del Sàhara per mirar de reparar l’avió. L’endemà del seu aterratge forçós, el desperta una veu infantil demanant-li que li dibuixi un xai. El nen és el Petit Príncep, que viu a l’asteroide B 612 tot sol, on cuida tres volcans i una roca. Dia rere dia, el Petit Príncep va explicant la seva fantàstica i commovedora història a l’aviador.

Sota l’aparença d’un conte per a nens, el musical concentra, amb una meravellosa simplicitat, la llarga i constant reflexió de Saint-Exupéry sobre l’amistat, l’amor, la responsabilitat i el sentit de la vida. A partir de la música, els intèrprets i una escenografia visual espectacular ­­–amb mapping, projeccions i animacions de tot tipus–, l’espectacle ens endinsa en el relat poètic d’una  manera única, des del desert fins a l’herba, passant per l’asteroide B 612, el planeta del rei o el món del geògraf.

Dissabte 17 d’octubre, a les 17:30 i a les 20.30h.

FITXA ARTÍSTICA

Autor: Antoine de Saint-Exupéry
Dramatúrgia i adaptació: Marc Artigau i Àngel Llàcer
Lletres de les cançons: Marc Artigau
Composició i direcció musical: Manu Guix
Direcció: Àngel Llàcer
Intèrprets: Xavi Duch, Elena Gadel, Josep Palau, Ivan Labanda i el Petit Príncep
Amb la col·laboració de: Guillem Martí

Vols aprendre les cançons de l’espectacle? Aquí les tens totes!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *