Anna Riera. (Foto: Ajuntament)

Anna Riera. (Foto: Ajuntament)

El 5 de juliol va celebrar-se la 1a Marató per relleus de Canovelles i la última marató completada per la canovellina Anna Riera, que ha acabat el repte de fer 12 maratons en 12 mesos.

L’atleta ha completat les maratons de Bascones a l’agost, Saragossa al setembre, Collserola a l’octubre, Sant Sebastià al novembre, Girona al desembre, Tarragona al gener, Sevilla al febrer, Barcelona al març, Mapoma-Madrid a l’abril, Empúries al maig, Pamplona al juny i la recent marató de Canovelles, al juliol. Aquesta última, amb un temps de 3 hores, 21 minuts i 50 segons.

51 PARTICIPANTS A LA 1a MARATÓ PER RELLEUS DE CANOVELLES

El Club Atletisme va organitzar la 1a Marató per relleus, amb sortida i arribada al camp de futbol municipal i amb tres proves diferents: la marató per relleus (amb equips de 6 persones), la mitja marató per relleus i el quart de marató per relleus (amb equips de 3 persones). Els 51 participants van fer voltes a un recorregut de 3,5 km.

En la marató i mitja marató els corredors van fer 7 km (dues voltes al circuit), mentre que al quart de mitja, es va fer només una volta. Els primers classificats de les tres proves van rebre premis i tots els participants van rebre una samarreta de regal i obsequis d’empreses col·laboradores.

 

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.