Antoni Guil revalida l’Alcaldia de Montmeló

Dissabte es va celebrar a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Montmeló l’acte de constitució del nou Consistori, integrat per 13 regidors i regidores, sorgit democràticament de les eleccions municipals del passat 24 de maig.

La sessió es va iniciar amb la constitució de la Mesa d’Edat, formada pels electes de major i menor edat, en aquest cas, Juan Vinuesa d’ICV-EUiA i Ariadna Ojeda del PSC.

Després ses va celebrar l’acte de jurament o promesa del càrrec de regidors i regidores. Més tard es va continuar amb la presentació de les persones candidates a l’alcaldia, on ERC no va presentar candidat.

Antoni Guil en el moment de procedir a la votació. (Foto: Ajuntament)

Antoni Guil en el moment de procedir a la votació. (Foto: Ajuntament)

Es va realitzar la votació de cada membre del ple per escollir l’alcalde de Montmeló, i un cop recomptat tots els vots, es va proclamar com a nou Alcalde a Antoni Guil Román, del Partit dels Socialistes de Catalunya.

Els vots escrutats han estat els següents: 6 per a Antoni Guil, 6 per a Jordi Manils i un vot en blanc.

A continuació, els tres grups municipals representats al consistori van explicar el perquè del seu vot i tot seguit el nou alcalde va jurar el seu càrrec i va realitzat el discurs d’investidura que es va centrar en els eixos de treball del nou equip de govern pels quatre anys vinents.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *