El nombre de persones que han denunciat suposats abusos sexuals per part d’un exentrenador del CB Granollers, s’eleva ja a quatre. Després que fa unes setmanes es donés a conèixer que un home havia denunciat que fa 20 anys, quan ell tenia 12 i l’entrenador 22, havia estat víctima d’abusos, tres persones més han donat el mateix pas.

Les denúncies, dos de les quals haurien estat presentades ahir mateix a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Granollers, són bastant coincidents entre sí pel que fa a la narració dels fets. Els tres nous casos han estat avançats per El Mon a Rac 1.

Segons ha explicat un dels denunciants que assegura haver patit tocaments per part de l’exentrenador, aquest promovia entre els joves menors jocs de tipus sexual. Aquests consistien en perseguir-se entre ells i, quan agafaven a algú, abaixar-li els pantalons. Després l’home li donava un cop als genitals. En el supòsit que els perseguidors no agafessin ningú, aquests havien de fer un striptease integral davant de tot el grup.

APROFITANT LES COLÒNIES

En una ocasió, segons el testimoni dels denunciants, durant unes colònies a l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà), l’exentrenador va portar els jugadors a una zona de bosc. Allà els va donar unes revistes pornogràfiques i els va proposar que es masturbessin.

En unes altres colònies, que van tenir lloc durant la Setmana Santa del 1991 a La Molina, el monitor va castigar un grup de nanos. Els va ordenar que entressin a la seva habitació i, en presència d’un altre adult, els va fer abaixar-se els pantalons per fer-los una fotografia al cul. En acabar, els va dir que la càmera no tenia rodet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.