L'apunyalament va tenir lloc a la sortida de la discoteca Tropicana. (Foto: Ona Malgrat)

L’apunyalament va tenir lloc a la sortida de la discoteca Tropicana. (Foto: Ona Malgrat)

La víctima, un veí de Granollers de 25 anys, acabava de sortir de la discoteca Tropicana. Segons els Mossos d’Esquadra, que investiguen el cas, el noi hauria rebut una ganivetada a l’abdomen després d’haver participat en una baralla. Un amic seu ha resultat ferit lleu. Els fets van tenir lloc a les 6:10h de la matinada de dissabte.

Els Mossos d’Esquadra han explicat a Ona Malgrat que la víctima, un jove de Granollers de 25 anys, hauria pres part en una baralla just després de sortir de la discoteca Tropicana, situada al Passeig Marítim. Moments més tard, el noi hauria estat agredit per una altra persona que li ha clavat una punyalada a la zona de l’abdomen.

L’agressió, que ha tingut lloc entre l’avinguda de Colom i un aparcament proper de Santa Susanna, l’ha deixat ferit greu i ha estat traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Segons la policia autonòmica, a hores d’ara el noi es manté estable dins la gravetat.

La policia també ha detallat que un amic de la víctima, que hauria intentat ajudar-lo, també ha estat ferit al cap. En aquest cas, la lesió ha estat lleu. Els Mossos d’Esquadra investiguen el cas.

NO ÉS EL PRIMER CAS

Es dóna la circumstància que aquesta no és la primera agressió que pateix un jove del Vallès Oriental a prop de la discoteca Tropicana. Fa mig any, un grup de joves de Granollers van apallissar un altre de Montcada fins deixar-lo en coma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.