Ara Parets ERC vol una comissió sobre els canvis a l’area de Comunicació

El grup municipal d’Ara Parets ERC demanarà al Govern Municipal que convoqui, “com més aviat millor”, una reunió de la Comissió Informativa de l’Àrea de Relacions Institucionals per tal que doni compte dels canvis que s’han produït en el departament de comunicació de l’Ajuntament.

El ple ordinari, celebrat el passat 24 de setembre, va aprovar amb el vot de qualitat de l’alcalde i amb l’oposició de Sumem Parets, Ara Parets ERC, NOPP i CiU, la contractació d’un assessor de comunicació institucional com a càrrec eventual a la plantilla de treballadors municipals amb un sou de 3.307,25 euros bruts mensuals i per 14 pagues.

Arran d’aquest nou fitxatge com a càrrec de confiança, Ara Parets ERC vol saber quines són les funcions concretes que portarà a terme, ja que en el darrer ple l’alcalde, Sergi Mingote, “va desmentir que les tasques que desenvoluparia no tenien per què ser les que es detallaven en l’informe de la cap de Recursos Humans de l’Ajuntament”.

Ara Parets ERC vol saber quines funcions assumirà la persona que fins ara era la responsable del departament de comunicació, així com la resta de places del departament on hi ha un tècnic de comunicació institucional, cinc auxiliars de mitjans de comunicació, una administrativa amb tasques de periodista i una persona que actua com a community manager, disseny gràfic i redacció.

Tal com va denunciar durant el debat d’aquest punt de la sessió plenària, Ara Parets ERC vol saber qui marcarà la línia editorial dels mitjans de comunicació públics i si la pluralitat i la participació de totes les forces polítiques estarà garantida.

Per altra banda, Ara Parets ERC lamenta que a data 7 d’octubre de 2015 encara no s’hagi convocat el cicle d’entrevistes trimestral amb tots els grups polítics municipals a l’emissora de ràdio Rap 107. Segons la formació, el cicle que havia de començar a principi d’octubre no té dates fixades ni tampoc la temàtica a tractar triada. “Fins ara els grups polítics de l’oposició només han disposat d’una petita entrevista de 20 minuts emesa del 30 de juny al 9 de juliol passat”, expliquen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *