Ara Parets ERC presenta al·legacions a les ordenances fiscals per al 2016

El grup municipal d’Ara Parets ERC ha presentat sis al·legacions a les ordenances fiscals, preus públics i taxes aprovades inicialment i per majoria, en el ple extraordinari celebrat el passat 5 de novembre.

Així, pel que fa a l’Impost de Béns Immobles proposen modificar el tipus de gravamen aprovat per a béns urbans del 0,629 i establir un sol gravamen però igualar-lo a la banda baixa per tal que les propietats amb valors cadastrals més baixos “no pateixin la pujada que van aprovar el govern socialista i CDC”. La proposta d’Ara Parets ERC és un únic gravamen a 0,596 pel que fa als béns urbans.

BONIFICACIÓ PER INSTAL·LACIÓ, TRASLLAT O AMPLIACIÓ D’ACTIVITATS ECONÒMIQUES

La formació liderada per Jordi Seguer proposa ampliar la bonificació del 100% de la taxa d’obertura de nous comerços a més dels carrers Major i Sant Antoni, també al carrer Raval i Barcelona al barri antic i a la zona de l’Eixample l’entorn de la plaça Dr. Trueta; és a dir, Monistrol (galeries comercials), Prat de la Riba i La Mina, i al barri de Can Roura.

CENS I PROVA ADN ANIMALS DOMÈSTICS

Ara Parets ERC proposa que en l’apartat Beneficis Fiscals hi hagi de manera permanent una bonificació del 50% a favor dels propietaris dels animals de companyia que realitzin voluntàriament la inscripció en el cens (inclòs la prova sanguínia) i per la tinença d’animals perillosos. Bonificació del 100% durant les campanyes de l’Ajuntament i durant la resta de l’any del 50%.

REBAIXA DE TAXES I PREUS PÚBLICS

La formació proposa la rebaixa del 50% de la taxa d’utilització dels horts socials a les persones que estiguin apuntades a les llistes de l’atur.

També es proposa la reducció a 8 euros al dia del servei de menjador a les escoles bressol municipals.

I per últim, es proposa la reducció de l’import del lloguer dels bucs d’assaig del Casal de Joves de Cal Jardiner als grups (independentment del nombre de components) exclusivament de Parets del Vallès. El preu proposat per als grups de Parets és de 3 euros l’hora “i no tenir en compte el nombre de persones”.

2 Responses to Ara Parets ERC presenta al·legacions a les ordenances fiscals per al 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *