Arriba la 8a Mostra de Comerç Local a Canovelles

Dissabte 3 d’octubre tindrà lloc la vuitena edició de la Mostra de Comerç Local de Canovelles, organitzada per l’Ajuntament amb l’objectiu de dinamitzar el comerç de la zona i oferir als assistents promocions dels seus articles.

Enguany participaran a la mostra 20 comerços i serveis de Canovelles, que instal·laran la seva parada al llarg del carrer Riera, des del carrer Narcís Monturiol fins a la Font del Mil·lenari. A més de parades amb productes de tot tipus –bisuteria, roba, calçat, llibres, flors, complements o joguines– hi hauran activitats per a grans i petits durant tot el dia.

A les 11 h començarà l’activitat infantil Pinta’m 4 ratlles i el Taller de galetes creatives i a les 12.30 h, s’inaugurarà la mostra a càrrec de l’alcalde i diversos regidors de l’Ajuntament de Canovelles. Al voltant de les 17 h, la mostra oferirà un altre novetat d’enguany: els jocs gegants Jugantots, que amenitzaran la tarda de tota la família.

Els comerços, a banda d’oferir els seus productes, faran demostracions al carrer, com ara, pentinats i talls de cabell al moment.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *