Sant Fost acull diumenge 25 d’octubre la 3a edició de la Where Is the Limit Trail (WILT) que té previst aplegar uns 1.000 participants i que comptarà amb la participació de Josef Ajram.

Sortida trail Where is the limit Sant Fost octubre 2014.

Sortida trail Where is the limit Sant Fost octubre 2014. (Foto: Ajuntament)

Dijous 22, finalitza el període d’inscripció. El Centre Esportiu Municipal Can Lladó regala una entrada gratuïta als inscrits de Sant Fost per preparar la prova (només cal presentar el full d’inscripció).

Es pot realitzar el recorregut curt de 12,5 km o el llarg de 22,6 km, que discorren per l’entorn boscós de Sant Fost i la Serralada de Marina.

L’Ajuntament col·labora en l’organització de la trail facilitant els equipaments i recursos materials municipals necessaris així com el personal de Policia Local i Protecció Civil per al control del recorregut.

“No complim anys, complim reptes” és la filosofia que Josef Ajram aplica en aquestes competicions, que s’ha convertit en l’esperit de molts dels seus seguidors.

WILT ha organitzat aquest 2015 dues trails més a Espanya: el 14 de juny a Lozoyuela (Madrid) i el 13 de setembre a El Ejido (Almeria).

Leave a Reply

Your email address will not be published.