Paulo

Paulo Jiménez.

El jutge ha arxivat la causa contra el conserge de l’escola pública Josep Pallerola i Roca de Sant Celoni que va ser denunciat per tres pares d’alumnes del centre per pressumptes abusos. Paulo Jiménez ha quedat en llibertat sense càrrecs.

Els Mossos d’Esquadra van detenir l’1 d’abril el conserge de l’Escola Josep Pallerola de Sant Celoni, acusat de cometre presumptament tres delictes sexuals sobre tres alumnes del centre. Van ser els pares de les tres menors qui van denunciar els fets davant la policia catalana i dies després l’home va ser detingut.

La direcció del centre, el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament van treballar conjuntament en el cas. “Volem recordar que és un cas molt sensible que requereix absoluta discreció, seriositat i prudència per part de tothom fins que s’aclareixi. Cal deixar treballar a la justícia que és l’únic òrgan competent”, diuen des del Consistori.

Des del primer moment, el conserge va rebre el suport de veïns de Sant Celoni i alumnes i personal del centre escolar. A molts balcons es van col·locar pancartes, es va improvisar una manifestació i es va obrir una pàgina de Facebook que va aplegar prop de 1.500 seguidors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.