Ja ho vaig anunciar, i vaig exposar els meus motius, setmanes enrere, que, èticament, no podia participar en un maquillatge del partit i no una veritable refundació.

No aniré al Congrès, ni seré “associat”…

He viscut i he vist moltes coses per a posar-se les mans al cap (i que ningú aprofiti aquestes paraules per a parlar de temes il.legals perquè no és el cas, parlo, exclusivament, de gestió del partit), fetes pels mateixos que seguiran al cap davant, encara que canviïn de cadira (aquí és on està la trampa).

Aquest cap de setmana es viurà un “més del mateix”, milers de militants votant una cosa que ja està feta i decidida des de dalt …. I el resultat serà el que diuen els de dalt… Com ha passat tants cops…

Recordo quan, durant el mes d’Octubre, feia reflexions de com s’havia d’articular un nou partit començant des de les bases….. I el que han fet ha estat fer un test (em reservo el que penso), per a justificar la imposició de la direcció.

Els de dalt amb un sol somni, seguir a la cadira perquè no han treballat mai fora de la política, i saben que no tindran lloc al mercat laboral….. Obliden on està la força veritable: En el municipalisme…

En caps de llista, presidents locals, regidors, militants, que lluiten pels seus pobles desinteressadament, dia a dia, i a qui es deixa de banda si no pertanyen al selecte grup dels “ExJNC”

Aquest és el motiu pel que CDC ha anat perdent vots… Com pot un cap de llista d’un municipi demanar el vot fora de les municipals si ell, o ella, mateix, no hi confia?

La direcció del partit és massa lluny dels problemes del poble, perquè no els ha viscut mai, i això pot representar la fi del partit, aquí està el motiu de la pèrdua de vots de CDC tot i el sacrifici del President Mas, qui s’ha malrodejat….

Molt agraït a tants i tants caps de llista, presidents locals, regidors, i militants que han lluitat, i lluiten cada dia, sense voler res més a canvi que un poble i un país millor ( en el cas de país la direcció, als bons, no els deixa).

jordi mas fontSeguiré lluitant a favor de la independència… Sense anar a cap partit, pel meu compte i a disposició de tots.

Sort al nou partit, i espero que la direcció se n’adoni (ho veig impossible), abans de que s’enfonsi, definitivament, el partit.

Jordi Mas Font, vicepresident de CDC al Vallès Oriental

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.