“Benvinguda” és el nom de la Dona d’Aigua de Parets del Vallès, un encàrrec que ha fet el consistori a l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de Mollet del Vallès amb la voluntat de col·laborar amb aquest projecte de gran valor social, solidari i humà que promou la inserció laboral i social de les persones amb discapacitat psíquica de la comarca.

En el marc d’aquesta col·laboració, dimecres 19 de novembre, l’alcalde de Parets, Sergi Mingote i la regidora de Benestar Social, Susanna Villa, acompanyats per Josep Monràs, alcalde de Mollet, i Ana Díaz, regidora de Serveis Socials, han realitzat una visita al Centre Ocupacional del Bosc i al Taller Alborada per conèixer de primera mà el procés d’elaboració de les Dones d’Aigua i recollir la primera comanda de Parets del Vallès.

La Dona d’Aigua “Benvinguda” respon a la voluntat de l’Ajuntament de Parets de col·laborar amb aquest projecte, que va néixer  projecte de valors social.

“Benvinguda” vol representar l’esperit de la vila de Parets, un municipi acollidor, solidari i integrador i tindrà la funció d’obsequi  institucional que permetrà contribuir a tirar endavant un servei tan imprescindible com el que es presta des de l’ IMSD i en el qual hi ha prop d’una vintena d’usuaris de Parets del Vallès.

Les dones d’aigua són un projecte artístic i artesà de l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats que va néixer dins un taller d’artesania del Centre Ocupacional del Bosc i que posteriorment s’ha desenvolupat en col·laboració amb el Taller Alborada. Les dones d’aigua simbolitzen la força, la vida i l’energia de l’aigua, en forma de nina feta totalment a mà. Comprant aquests productes es col·labora amb la inserció laboral i social de persones amb discapacitat psíquica de la comarca. Aquestes obres d’artesania es comercialitzen a la botiga de l’Hospital, als centres de l’IMSD i a través d’internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.