Caiguts_del_cel

Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Carles Martínez i Anna Barrachina.

Una parella que se suposa “d’esquerres”, descobreix de sobte com un dia comencen a aparèixer a casa seva bitllets de diners que no saben d’on venen. A partir d’aquell moment, casa seva comença a omplir-se misteriosament de feixos de bitllets, com caiguts del cel. Encuriosits primer i atemorits després, la parella comença a discutir davant les seves reaccions divergents davant aquest fet insòlit. D’on han sortit els diners? Què han fet ells per merèixer-se’l (o no)? Són davant una oportunitat per gaudir dels plaers de la vida o una maledicció que els portarà la desgràcia? Una comèdia sobre com els diners ens donen (o no) la felicitat.

La vida tranquil·la i feliç d’una parella petit burgesa de mitjana edat es veu trastocada bruscament quan, un bon dia, sense motiu ni explicació aparents, comencen a aparèixer diners dins el menjador de casa seva. La situació s’embolica quan s’hi veuen implicats la dona de fer feines estrangera de la parella i un peculiar veí molt inquietant. I tot, per arribar a un final absolutament inesperat que cap espectador no hauria de revelar.

L’autor de l’obra, Sébastien Thiéry, va guanyar dos premis Molière, un a la millor comèdia per Conillet d’índies, dirigida per Patrick Chesnais el 2009, i un altre com a millor autor el 2014 amb Dos homes nus. Thiéry també és conegut per les seves actuacions a ‘Taxi’, ‘Taxi 2’ i ‘La delicadesa’. A més, Caiguts del cel representa el retorn de Sergi Belbel a la comèdia, terreny en què ha assolit grans èxits com El crèdit i El mètode Grönholm.

Divendres 26 d’agost, a les 18h i a les 21h.

FITXA ARTÍSTICA

Autor: Sébastien Thiéry

Títol originalComme s’il en pleuvait

Versió i direcció: Sergi Belbel

Repartiment: Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Carles Martínez i Anna Barrachina

Escenografia: Max Glaenzel

Il·luminació: Kiko Planas (A.A.I.)

Vestuari: Mercè Paloma

Espai sonor: Jordi Bonet

Ajudant de direcció: Antonio Calbo

Assessorament lingüístic: Alina Furman

Direcció de producció: Amparo Martínez

Cap de producció: Maite Pijuan

Producció executiva: Maria Basora

Premsa: Blanca de Carreras i Anna Casasayes

Màrqueting i comunicació: Publiespec

Reportatge Fotogràfic:c David Ruano

Disseny Gràfic: sSB

Leave a Reply

Your email address will not be published.