Caldes tindrà la mateixa oferta pública de P3 dos cursos més

Dijous 17 de desembre a la tarda ha tingut lloc una trobada entre l’Ajuntament de Caldes de Montbui, els Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament Maresme-Vallès Oriental de la Generalitat i les direccions dels centres públics de primària de Caldes de Montbui (Escola Montbui, Escola El Farell i Escola El Calderí).

Segons han explicat l’alcalde, Jordi Solé, i la regidora d’Educació, Roser Guiteras, Ajuntament i Generalitat han consensuat mantenir la mateixa oferta de places públiques de P3 durant dos cursos més (2016/2017 i 2017/2018).

Tanmateix, la davallada de la natalitat l’any 2015, registrada en un 35% menys de naixements al municipi, fa preveure el tancament d’entre una i dues línies de P3 de cara al curs 2018/2019.

Es mantindran, segons ha traslladat el Departament, les tres línies de P3 a l’escola concertada, en compliment del conveni signat per als propers anys entre el Departament i l’Escola Pia.

Solé i Guiteras no han volgut ser taxatius sobre el panorama d’equipaments escolars que quedarà dibuixat el curs 2018/2019, però sí que han traslladat que el Departament descarta construir més edificació a les dependències que actualment acullen el nou institut de Caldes i l’Escola el Calderí, atesa la disminució de la natalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *