L’empresa d’automobilisme de competició Campos Racing és la primera gran empresa de motorsport  que ha iniciat el seu trasllat a una nau del Circuit de Barcelona-Catalunya, atreta pels avantatges de formar part del clúster d’empreses del sector, que s’impulsa des del Pla director del traçat.

L'empresa d'automobilisme de competició Campos Racing.

L’empresa d’automobilisme de competició Campos Racing.

L’empresa de l’expilot de fórmula 1 Adrián Campos instal·larà a Montmeló part de les seves estructures de competició, formació d’enginyers i, com a projecte més innovador, un centre de recerca i desenvolupament de cotxes elèctrics.

Campos Racing va signar, el passat mes de febrer, un acord amb la companyia xinesa BAIC BJEV per impulsar un nou centre d’I+D a Barcelona destinat a desenvolupar vehicles elèctrics d’altes prestacions. Aquest centre d’investigació i desenvolupament està orientat a treballar, conjuntament, en l’àmbit del disseny i el desenvolupament tant de cotxes de competició com esportius, del sector elèctric.

Actualment, treballen en un cotxe esportiu totalment elèctric  que vol donar resposta al públic xinès que demana un model modern però funcional alhora, i que serà presentat en la propera edició del Saló de l’Automòbil de Pequín, a finals d’abril.

Aquest trasllat al Circuit ha estat valorat molt positivament per part de  l’empresa que veu com la seva feina diària es beneficia amb la nova ubicació.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.