Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries celebren 20 anys de trajectòria amb l’espectacle que presentaran al Teatre Auditori de Bellavista, el proper dissabte 29 de novembre a les 21 h, dins el 2n Cicle d’Humor & Co.

 

La vida artística de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries ha estat fructífera, ho demostren els seus 19 espectacles, 7 discos en solitari, 2 llibres i 2 DVD des del 1992. Al llarg d’aquest temps, el grup de les terres de l’Ebre ha exportat les seves jotes i el seu folklore arreu del territori català.

 

El 2n Cicle d’Humor & Co. que organitza el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut tancarà el cicle el proper 29 de novembre amb l’espectacle de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Amb el projecte d’aquesta temporada, 20 anys de jotes i cançons, volen compartir l’alegria de tots aquests anys i transmetre la il·lusió de continuar pujant als escenaris. Diversió, reflexió i emoció són alguns dels ingredients que donen personalitat al grup.

Artur Gaya és Quico el Célio. Veu.
Quique Pedret és Lo Noi. Veu.
Jordi Fusté és Lo Mut de Ferreries. Guitarres espanyola i acústica.
Josep Lanau Mitxum és Jaumet. Veus, acordió cromàtic i teclats.
Sergi Molina és Lo senyor Bertomeu. Bateria i percussions.
Quique Pellicer és Vicent Ferrer. Baix elèctric i contrabaix.

Les entrades del 2n Cicle Humor & Co. es poden comprar de manera anticipada a través d’internet amb Codetickets o fins al dia de la funció a la taquilla del teatre, oberta de dilluns a dissabte de 16 a 21 h i dimarts, dimecres i dissabte de 10 a 14 h. El preu de l’entrada és de 18 € i de 15 € si és anticipada o per a majors de 65 anys, pensionistes, aturats i menors de 25 anys.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.