Canovelles Canvia ha celebrat la seva presentació de la candidatura al Centre Cultural de Canovelles davant d’un centenar de persones.

Imatge de la presentació de la candidatura de Canovelles Canvia.

Imatge de la presentació de la candidatura de Canovelles Canvia.

Els primers parlaments de la presentació els han fet els convidats. Àlex Vega, regidor de Les Franqueses Imagina, ha posat de relleu la importància que tenen les candidatures de confluències fruit de la unitat popular als pobles de la comarca, afirmant que “els municipis i ajuntaments han de ser les primeres barricades per recuperar la sobirania i la dignitat”.

Com a representant de Podemos ha intervingut Rafa García, qui ha recalcat la importància que tenen les candidatures de confluència per fomentar a la ciutadania a participar i a recuperar les institucions públiques. En aquest sentit, ha afirmat que “la gent d’aquesta candidatura és honesta, digna i té una llarga trajectòria en moviments socials i participatius”.

El coordinador general d’EUiA i diputat a les Corts generals pel grup de la Izquierda Plural, Joan Josep Nuet, ha posat en relleu la importància d’haver aconseguit una candidatura de confluència a Canovelles. També ha comentat que “necessitem unir forces entre tota la gent que és d’esquerres i que vol un canvi per recuperar la nostra dignitat”.

Després de les intervencions dels convidats han intervingut els dos primers candidats de Canovelles Canvia. Joan Díaz, cap de llista, ha fet un discurs amb un to molt proper, molt personal on ha parlat de la importància de la construcció d’una Canovelles digna, on la gent se senti orgullosa de viure. Esther Alarcón, número dos, ha realitzat un discurs centrat en la recuperació de les eines democràtiques, l’exigència de transparència en tota la gestió pública i la regeneració de la política amb la ciutadania.

L’acte ha acabat un petit pica-pica elaborat per les pròpies activistes de l’organització, que han comentat que s’ha de donar exemple i realitzar una campanya austera.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.