Canovelles comença l’enderroc de Can Xarlet

La zona es convertirà en un parc de 9.000 metres quadrats en la primera fase, amb un nou pont sota la via del tren, en la segona.

Ja ha començat l’enderroc de la casa de Can Xarlet, de la qual es mantindrà el pou, arranjat. La primera fase d’obres preveu la construcció d’un gran parc  amb diferents zones: una verda, una infantil i un espai per a desenvolupar activitats socials i culturals. El parc disposarà també d’un petit equipament social d’uns 60 metres quadrats destinat a associacions i entitats de Canovelles. Per altra banda, s’ampliarà la zona d’aparcament, ja que al vial es podrà aparcar en bateria.

La segona fase preveu construir un nou pont sota la via del tren (que en aquest tram transcorre elevada) que unirà el carrer França amb el carrer Verge del Pilar i el parc de la Pau. “La via del tren divideix el poble en dos, i el nou pont connectarà millor aquesta zona”, detalla l’alcalde José Orive, que avança que serà un pont similar al del carrer Sant Jordi, que permetrà unir aquestes dues parts del municipi, i serà transitat tant per cotxes com per vianants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *