Canovelles redueix les denúncies per delictes

En la memòria de la Policia Local es destaca un descens d’un 17% en la denúncia per delictes i es mantenen els indicadors de seguretat viària i convivència ciutadana.

El cap de la Policia Local de Canovelles, Josep Balmes, ha presentat la memòria anual de l’any 2015, en el qual destaca el descens en les denúncies per delictes i faltes, i els indicadors de seguretat viària i convivència ciutadana es mantenen estables dins els paràmetres dels darrers anys.

En la memòria es destaca un descens d’un 17% en la denúncia per delictes i es mantenen els indicadors de seguretat viària i convivència ciutadana.

També es destaca la reestructuració del cos policial que va reforçar la unitat de proximitat per tal de treballar més intensament la prevenció. Aquesta unitat es coordina amb altres serveis de l’Ajuntament, com serveis socials i mediació  amb la voluntat de realitzar un treball transversal i ser més eficaços a l’hora de detectar situacions de vulnerabilitat i risc social.

One Response to Canovelles redueix les denúncies per delictes

  1. Pilar 15/02/2016 at 11:35

    Si ha baixat és perquè els cops que intentes anar a la Policia Local de Canovelles et diuen que vagis als Mossos d’Esquadra, que ells no poden fer denúncies. Que no ens enganyin!!

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *