Cap de setmana “rodat“ amb Mollet és Motor

Organitzat per l’Ajuntament, Mollet és Motor ha omplert els carrers de la ciutat amb una extensa mostra i un ampli mercat del que ha estat el passat, el present i el futur del motor amb un total de 71 participants.

MOLLETMOTOR8

Una extensa exposició de bicicletes. (Fotos: Ajuntament)

Als expositors, amplis i variats, estaven present les dues i quatre rodes a través d’en SoliBike, amb una extensa exposició de bicicletes i assessorament personalitzat, i el món del motociclisme amb Màquina motors. Per segon any consecutiu, molts assistents van provar el segway amb un recinte tancat a la plaça major.

El passat va estar present en la segona edició de la Llotja del vehicle clàssic que enguany ha fet un especial homenatge a les “24 hores de Montjuic“ amb l’objectiu de rememorar l’esperit del que va ser una de les carreres de resistència més importants del món. Ho va fer amb una cinquantena d’expositors i coincidint amb el Mundial de Motociclisme al Circuit de Catalunya.

En un ambient molt familiar, una gran quantitat de molletans, així com gent dels voltants de Mollet, es van apropar al parc de les Pruneres per veure els vehicles de totes les èpoques que hi havia exposats i de retruc homenatjar indústries de la moto com Derbi o Ducson.

El present i el futur es van poder veure en l’exposició i venda dels darrers models de vehicles així com complements de tot tipus dels concessionaris i botigues de Mollet. Una de les activitats que va aplegar més gent va ser el recorregut que diferents vehicles antics van fer pels carrers de la ciutat  realitzat en un circuit tancat.

MOLLETMOTOR3

Mostra de motos antigues.

Les diverses exposicions i els mercats s’han complementat amb tallers participatius, xerrades de sensibilització per evitar accidents de trànsit, el taller realitzat per la policia municipal per a sensibilitzar els més petits d’una conducció responsable, activitats lúdiques, espais de degustació o el prototipus de cotxe elèctric realitzat pels alumnes de l’UPC.

Els col·laboradors que han permès que aquesta edició hagi tornat a ser un èxit han estat: American car club (amb cotxes americans), Armand Clàssic (amb la exposició de vehicles clàssics el dissabte),  els Fanàtics motos de Mollet (amb una gran exposició de motos antigues), l’associació de Vehicles històrics (amb la presència dels cotxes militars americans), el Club Clàssic Bages (amb l’exposició de biscuters i altres cotxes petits), la casa Rieju i Mymsa i altres (per la aportació de motocicletes), els autocars Sagalès, el Club ciclista de Plana Lledó i la Penya Motorista de Barcelona

HOMENATGE ALS VETERANS

Coincidint amb l’edició d’enguany de Mollet és Motor, diferents campions de les mítiques 24 hores de Montjuïc es van apropar fins a Mollet per rebre un sentit homenatge i per rememorar la històrica cursa. El record també va estar present en l’exposició que es va fer al pavelló d’hoquei on es van poder veure algunes de les motos que hi van participar, així com documentació diversa, fotografies i revistes de l’època. Entre els molts pilots homenatjats hi havia alguns campions de la cursa, com ara Benjamin Grau, Carles Cardús i d’altres pilots històrics com Oriol Puig o el molletà Andreu Basolí.

EL PREMI

Pel que fa el sorteig del premi “ Mollet és Motor – JFC Car audio “, es va cel.lebrar diumenge a les 19 h. Dos alumnes de l’escola Dandi van ser els encarregats de treure la butlleta guanyadora. Posteriorment, alumnes de l’escola van dur a terme una gran exhibició de diferents grups i modalitats de ball a una plaça plena de gom a gom

One Response to Cap de setmana “rodat“ amb Mollet és Motor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *