El projecte “Cardedeu, en bici i a peu” es va presentar dimarts a l’Esbarjo. Presidit per l’alcalde, Enric Olivé, l’acte va comptar amb la presència de Màrius Navazo, qui va contextualitzar el projecte i va explicar els beneficis indubtables i els avantatges de la transformació de l’espai públic per adoptar un nou model de mobilitat.
Aquest canvi passa per fomentar el comerç urbà de proximitat, la posada en valor del patrimoni, la millora de la seguretat i de la sostenibilitat ambiental, i la generació d’una major cohesió social, per un model de vida menys frenètic i a un ritme més humà, entre d’altres.

Joan Masferrer, regidor d’Urbanisme i Espai Públic, i Marta Cordomí, regidora de Medi Ambient, van presentar les propostes concretes que s’executaran aquest any:

  • Ampliació de l’illa de vianants del centre de la vila als trams inicials del carrer Dr. Klein i de la carretera de Cànoves
  • Carril bici fins a l’escola Can Manent
  • Camins Escolars i resum de la informació extreta de les enquestes que es van fer a les escoles durant la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura
  • Revisió de la mobilitat del barri de Can Serra amb procés participatiu i solucions de baix cost.

Foto: Imatge virtual de com quedarà el tram inicial de Dr. Klein. (Ajuntament)

 

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.