Cardedeu celebra la Fira de Sant Isidre aquest cap de setmana

La 32ena edició de la Fira de Sant Isidre de Cardedeu – FICARD començarà eldivendres 22 de maig amb l’acte d’inauguració que tindrà lloc a les 7 de la tarda a l’estand de l’Ajuntament del recinte firal, i comptarà amb la presència de Jordi Turull i Negre, diputat del Parlament de Catalunya, de l’alcaldessa Calamanda Vila, del president de l’Associació de la Fira de Sant Isidre, Josep Maria Vilà, i de les autoritats locals.

ficardCom ja és habitual, el protagonista principal de la Fira serà el bestiar, amb els concursos de bestiar boví i equí, demostració d’obediència i agility de gossos, exhibicions d’equitació i de salt d’obstacles, entre d’altres. En destaca l’espectacle eqüestre Aranda del Duero del diumenge a les 12 h o la demostració “Al cel a cavall” de dissabte a la tarda, on es barreja la doma tradicional amb estils innovadors.

I no hi falten les activitats tradicionals i més consolidades com la desfilada de models, el concurs mundial de menjadors de borregos, la burricada, o les demostracions de cultura popular i tradicional de les entitats de Cardedeu, entre d’altres. I com sempre, es podran degustar plats deliciosos a la Mostra gastronòmica, amb l’oferta d’onze restaurants de Cardedeu i rodalies.

També se celebrarà la segona Fira de Turisme Rural i Familiar, que es va estrenar l’any passat, i on es podran visitar expositors del sector que mostraran els seus serveis. També s’hi faran activitats per a tota la família. La Fira de Turisme Rural i Familiar estarà ubicada al parc Pompeu Fabra, al costat de la pista coberta.

ficardPel que fa als expositors, se n’esperen prop de 200 de la comarca i d’arreu dels països catalans, que oferiran productes i serveis per a tots els públics del divendres 22 al dilluns 25 de maig. Tot plegat emmarcat en l’entorn natural privilegiat dels parcs Pompeu Fabra i Pinetons. El trenet turístic tornarà a passejar tothom qui ho desitgi pel municipi, i acostarà les persones que vulguin visitar la Fira dels barris fins al recinte firal.

La Fira de Sant Isidre de Cardedeu és un certamen ramader, agrícola i comercial amb activitats lúdiques complementàries. Està organitzada per l’Associació Fira de Sant Isidre amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cardedeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *