La 32ena edició de la Fira de Sant Isidre de Cardedeu – FICARD començarà eldivendres 22 de maig amb l’acte d’inauguració que tindrà lloc a les 7 de la tarda a l’estand de l’Ajuntament del recinte firal, i comptarà amb la presència de Jordi Turull i Negre, diputat del Parlament de Catalunya, de l’alcaldessa Calamanda Vila, del president de l’Associació de la Fira de Sant Isidre, Josep Maria Vilà, i de les autoritats locals.

ficardCom ja és habitual, el protagonista principal de la Fira serà el bestiar, amb els concursos de bestiar boví i equí, demostració d’obediència i agility de gossos, exhibicions d’equitació i de salt d’obstacles, entre d’altres. En destaca l’espectacle eqüestre Aranda del Duero del diumenge a les 12 h o la demostració “Al cel a cavall” de dissabte a la tarda, on es barreja la doma tradicional amb estils innovadors.

I no hi falten les activitats tradicionals i més consolidades com la desfilada de models, el concurs mundial de menjadors de borregos, la burricada, o les demostracions de cultura popular i tradicional de les entitats de Cardedeu, entre d’altres. I com sempre, es podran degustar plats deliciosos a la Mostra gastronòmica, amb l’oferta d’onze restaurants de Cardedeu i rodalies.

També se celebrarà la segona Fira de Turisme Rural i Familiar, que es va estrenar l’any passat, i on es podran visitar expositors del sector que mostraran els seus serveis. També s’hi faran activitats per a tota la família. La Fira de Turisme Rural i Familiar estarà ubicada al parc Pompeu Fabra, al costat de la pista coberta.

ficardPel que fa als expositors, se n’esperen prop de 200 de la comarca i d’arreu dels països catalans, que oferiran productes i serveis per a tots els públics del divendres 22 al dilluns 25 de maig. Tot plegat emmarcat en l’entorn natural privilegiat dels parcs Pompeu Fabra i Pinetons. El trenet turístic tornarà a passejar tothom qui ho desitgi pel municipi, i acostarà les persones que vulguin visitar la Fira dels barris fins al recinte firal.

La Fira de Sant Isidre de Cardedeu és un certamen ramader, agrícola i comercial amb activitats lúdiques complementàries. Està organitzada per l’Associació Fira de Sant Isidre amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cardedeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.