Cardedeu, contra la supressió d’un grup de P3 el proper curs

Comunicat conjunt de l’Ajuntament de Cardedeu i de les escoles Dolors Granés, Germans Corbella, el Mil·lenari, les Aigües i can Manent:

“El director dels Serveis Territorials Maresme-Vallès Oriental, comunica a l’Alcalde, a la Regidora d’Educació i a les cinc direccions de les escoles de Cardedeu, la decisió de suprimir, degut a la davallada de naixements del nostre municipi, un grup de P3 pel proper curs 16-17.

Aquesta decisió farà que l’oferta de P3, que fins ara era de 10 grups, quedi reduïda a 9. Fa dos cursos ja es va aplicar aquesta mateixa mesura. I segons ens han informat s’anirà repetint als propers cursos, essent possible que fins i tot, en algun curs, s’hagi de tancar més d’un grup.

Davant d’aquesta situació, volem manifestar la nostra satisfacció per la labor que es fa a les cinc escoles del municipi a favor de l’escola pública i el nostre reconeixement a tots els equips docents i tot el personal, que treballa per mantenir la qualitat de l’educació a Cardedeu.

Estem absolutament convençuts i convençudes que l’ensenyament públic és un pilar fonamental en una societat democràtica i que cal defensar-lo col·lectivament i amb fermesa”.

3 Responses to Cardedeu, contra la supressió d’un grup de P3 el proper curs

  1. Mª AntoniacCastellana 24/02/2016 at 12:41

    No és hora de tancar aules de P3, si no de reduir ratios a totes les escoles. Els nens d’aquesta edat necessiten atenció més individualitzada, Passa de les llars d’infants o d’estar a casa a una aula en 25 nens no hauriem d’haver acceptar mai. Ara és un bon moment per arreglar i donar als nostres infants l’atenció que necessiten.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *