Cardedeu demanarà un prèstec d’1,1 milions per a inversions al CEM

Piscina d'estiu.

Piscina d’estiu.

El Ple de Cardedeu ha aprovat sol·licitar un crèdit extraordinari d’1.104.186 euros per a inversions al Complex Esportiu Municipal (CEM). El crèdit es destinarà, principalment, a la reparació dels vasos de les piscines, i s’aprofitarà per adequar el recinte a les necessitats actuals: creació d’un espai de bar, construcció de tres pistes de pàdel, ampliació de les sales d’activitats esportives, reforma de vestidors, i a d’altres millores generals de les instal·lacions, com per exemple, calefacció per biomassa.

Paral·lelament, s’està estudiant el canvi de model de gestió, orientat cap a una gestió del servei més directa per part de l’Ajuntament, que podria ser efectiva al juny de 2017 coincidint amb l’inici de les obres. Aquest punt va ser aprovat per majoria absoluta amb els vots a favor d’ERC (5), la CUP (4) i GpC (1), i en contra de CiU (2), PSC (2) i PP (1).

One Response to Cardedeu demanarà un prèstec d’1,1 milions per a inversions al CEM

  1. meri 08/07/2016 at 15:38

    Això ja es veia a venir. Aqui a cardedeu tot ho fan petit. No sé que coi els hi passa que no saben fer gaire números, amb tanta gent que som ja.

    Respon

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *