El pas de vianants s'ha desplaçat 15 metres per millorar la seguretat viària. (Foto: Ajuntament)

El pas de vianants s’ha desplaçat 15 metres per millorar la seguretat viària. (Foto: Ajuntament)

El pas de vianants de l’avinguda rei En Jaume proper a l’avinguda de Jaume Campmajor s’ha desplaçat una quinzena de metres direcció Llinars per millorar la seguretat dels vianants. Fins ara, era un punt negre amb alt risc d’accidents, ja que els arbres tapaven la visibilitat als vehicles provinents de Jaume Campmajor, i es tracta d’un itinerari molt utilitzat pels usuaris de les instal·lacions esportives i per l’alumnat i les famílies de les escoles Mil·lenari i Can Manent.

A més del desplaçament del pas de vianants, que ara queda alineat amb l’illeta central de vianants de Jaume Campmajor, s’ha ampliat dos metres la vorera nord de l’avinguda rei En Jaume, fent-la accessible al pas de persones amb mobilitat reduïda.

El desplaçament del pas de vianants s’emmarca en el projecte Camins escolars per millorar els recorreguts de casa a l’escola i fer-los segurs i accessibles.

L’actuació ha tingut un cost de 14.900 euros. Tot i que ha calgut el permís de la Direcció General de Carreteres de la Generalitat, propietària del vial, per fer-hi les obres, l’actuació ha esta finançada íntegrament amb pressupost municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.