Cardedeu finalitza les obres de l’avinguda Corts Catalanes

La subvenció de 66.000 euros de la Diputació ha servit per retirar arbres del perímetre del parterre i per plantar noves espècies dins l'illeta de zona verda.

Així ha quedat el parterre de la part superior de l'avinguda de les Corts Catalanes. (Foto: Ajuntament)

Així ha quedat el parterre de la part superior de l’avinguda de les Corts Catalanes. (Foto: Ajuntament)

Les actuacions per recuperar els desperfectes de la ventada de fa un any a Cardedeu ja han finalitzat. Al llarg d’aquestes setmanes s’han retirat una cinquantena d’acàcies de la vorera nord de l’avinguda de les Corts Catalanes i del perímetre del parterre de la part superior del carrer, que malmetien les voreres i les feien inaccessibles al pas de vianants, que havien de circular per la calçada. A canvi, s’han plantat una trentena de sòfores combinades amb alzines en aquest parterre, cosa que ha permès fer accessibles les voreres i que els arbres estiguin més còmodes i endreçats. També s’han retirat alguns fanals sense globus d’aquest espai.

La vorera que envolta el parterre s’ha enderrocat i refet sencera, i s’han tapat els escocells dels arbres retirats de la vorera nord de Corts Catalanes.

Aquestes actuacions s’han dut a terme a partir d’una subvenció de 66.235,75 euros de la Diputació de Barcelona, dels quals 18.308,74 euros s’han dedicat a la retirada d’arbres, gestió de la llenya i neteja els espais afectats, així com també a reparar desperfectes d’equipaments municipals (vidres trencats i plaques solars de les escoles), i 47.926,99 euros a la reposició i reparació de voreres malmeses.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *