Les obres al tram inicial de Dr. Klein. (Foto: Ajuntament)

Les obres al tram inicial de Dr. Klein. (Foto: Ajuntament)

El carrer Dr. Klein serà de prioritat per a vianants, seguint l’estètica de les places de l’Església i Flors de Maig. Mentre durin les obres, les parades del mercat del dilluns afectades s’han traslladat al carrer Lluís Llibre i a la plaça de Francesc Macià.

El carrer Dr. Klein ja fa uns dies que està en obres per transformar en zona de vianants el tram entre la carretera de Cànoves i el carrer Sant Ramon, i el carrer Cervantes entre Dr. Klein i Lluís Llibre. Un cop finalitzi l’actuació, els vials seran de plataforma única amb llambordes. El projecte també inclou la col·locació de la nova xarxa de sanejament, el soterrament dels serveis d’aigua, electricitat i telefonia, nou enllumenat, la plantació d’arbrat i la col·locació de mobiliari urbà. El cost total del projecte és de 360.000 euros.

Les obres estaran enllestides a finals de novembre, abans de la campanya comercial de Nadal. Mentre duri l’actuació les parades del mercat setmanal del dilluns situades als carrers afectats s’han traslladat a la plaça de Francesc Macià i al carrer Lluís Llibre.

En una segona fase, de cara al 2017, es reformarà també el tram inicial de la carretera de Cànoves, des de la plaça de l’Església fins a Lluís Llibre, amb finançament de la Diputació. Primer es farà la remodelació del carrer Dr. Klein i a continuació el tram inicial de la carretera de Cànoves.

One Response

  1. M.Paz Gomez

    Hay aceras en Cardedeu, en el barrio de los Estalvis, por donde no pasa ni una silla de ruedas, ni un coche de niño. Están tan rotas que parecen bombardeadas.

    Creo que es más urgente que la calle Dr. Klein, pero hay zonas que parece que no paguen impuestos. El Sr. Alcalde debería darse un paseo por otros barrios.

    No es la primera vez que esto se comenta y me consta que se han enviado cartas de queja al Ayuntamiento.

    Respon

Leave a Reply

Your email address will not be published.