Cardedeu millora la placeta d’entrada a l’escola can Manent

El 23 de novembre van començar les actuacions al voltant de l’escola Can Manent en el marc del projecte Camins escolars per millorar els recorreguts de casa a l’escola i fer-los segurs i accessibles, pas previ a la implantació del “bus a peu”.
La vorera oest del carrer Lluís Vives ampliada. (Foto: Ajuntament)

La vorera oest del carrer Lluís Vives ampliada. (Foto: Ajuntament)

En concret, es millorarà la ubicació i distribució dels elements de la placeta d’entrada a l’escola. Les jardineres actuals es desplaçaran al carrer Arquitecte Gaudí, dues a l’inici amb la intersecció del carrer Llinars, i dues més al tram de carrer restant. Els aparcabicicletes es canviaran de lloc i se’n col·locaran 10 a l’espai entre les jardineres, i a l’espai que quedarà lliure s’hi instal·laran tres bancs de manera provisional. Per seguretat a les entrades i sortides de les escoles i per evitar la pols als veïns, el camí de sorra de Can Manent quedarà tallat al trànsit. Més endavant és previst instal·lar una font a la placeta d’entrada a l’escola i plantar-hi arbres. Les obres aniran a càrrec de la brigada municipal.

D’altra banda, ja han finalitzat les obres d’ampliació de la vorera oest del carrer Lluís Vives, a tocar de l’escola Ramon Macip-Dolors Granés per fer-la accessible en tota la seva amplada.

Fins a finals d’any, es faran obres de millora als accessos de totes les escoles de Cardedeu. Emmarcades en els projectes de millora de mobilitat sostenible i segura “A Cardedeu, en bici i a peu!”, s’han presentat a la comissió de mobilitat interescolar formada per les AMPA i AFA de totes les escoles del municipi, que també han participat en la millora de les propostes. També s’han traslladat a les direccions dels centres per garantir la màxima participació de tots els agents implicats en el resultat final.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *